Svensk politi gør brug af specialhunde
Tirsdag eftermiddag gjorde det svenske politi brug af højt specialiserede hunde, da de eftersøgte et muligt spor. Foto: Torben Østergaard Møller

POLITI | SVERIGE | GRATIS
14. JUL 2021 • 11:03

Svensk politi gør brug af specialhunde

Efter to morgener i træk, hvor to danske bilister er blevet ramt af stenkast på stort set samme tid og samme sted, på E65 i retning mod Ystad lige før Skurup klokken 7.30, kan svensk politi onsdag morgen meddele, at der ingen stenkast har været.

Det glæder pressetalsmand for Polisregion Syd i Sverige, Ewa-Gun Westford. Dog understreger hun, at politiet langt fra kan slappe af af den grund.

– Vi arbejder så godt, vi kan på sagen. Vi forsøger at samle, alt vi har, og lige nu prøver vi både at kigge tilbage og frem, siger hun til Tidende onsdag formiddag.

Tirsdag eftermiddag måtte politiet rykke ud til endnu to stenkast. Her havde de hunde med ude på stedet, som fandt et muligt spor, fortæller Ewa-Gun Westford.

– Da vi var ude på stedet tirsdag eftermiddag, havde vi en hund med, som på ét bestemt sted pludselig blev meget ivrig. Derfor spærrede vi stedet af og indkaldte en endnu mere specialiseret hund, siger hun.

Hvad sporet kunne være, og om det har ledt politiet videre i efterforskningen, kan Ewa-Gun Westford dog ikke sige noget om på nuværende tidspunkt.

– Jeg kan ikke sige mere, end at vi fortsat undersøger alle spor i sagen og kigger på alt, der kan lede os mod gerningsmanden, siger hun. Flere nyheder