Spritfabrikken i Nexø er solgt
Niels Frost Jensen og hustruen Erna har solgt Den Bornholmske Spritfabrik til Snaps Bornholms, her repræsenteret af partner Jesper Rasmussen. Pressefoto

25. MAR 2021 • 09:30SYD ØST • AF HENRIK NIELSEN • GRATIS

Spritfabrikken i Nexø er solgt

ERHVERV

Den Bornholmske Spritfabrik i Nexø har fået ny ejer. Niels Frost Jensen har solgt den til Snaps Bornholm, der allerede får produceret sine produkter på fabrikken i Nexø. Snaps Bornholm overtager samtidig spritfabrikkens egne produkter som Bornholmer Bitter og Bornholmer Akvavit, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Nu har jeg sammen med min hustru drevet Den Bornholmske Spritfabrik i 16 år, og som 58-årig er det på tide at planlægge fremtiden for både os selv og fabrikken i Nexø. Jeg har derfor sagt ja til at sælge fabrikken til Snaps Bornholm, fordi de har nogle meget ambitiøse planer, der kan sikre fabrikkens eksistens og bornholmske arbejdspladser langt ud i fremtiden, siger Niels Frost Jensen i pressemeddelelsen.

Snaps Bornholm blev i 2016 startet af tre venner, men ejerkredsen består i dag af Christian Petri, Jesper Rasmussen, Aksel Ambjørner, Marshoud Dababneh, Lasse Rasmussen og Simon Lorentzo Jensen.

– Vi har i snart fem år haft et fantastisk samarbejde med Niels Frost Jensen, der ved siden af sin egen produktion har brygget vores populære snapse og vodka. Med i aftalen er derfor også, at Niels Frost fortsætter på fabrikken i Nexø, hvor han samtidig giver sin store viden videre til vores partner Jesper Rasmussen, så de fine traditioner bliver videreført, samtidig med at fremtidens innovation sikres, fortæller Simon Lorentzo Jensen i pressemeddelelsen.

Snaps Bornholm har en ambition om at blive Danmarks førende leverandør af kvalitetsprodukter indenfor alkohol.

– Vores baggrund for købet er, at vi har store ambitioner også udenfor for Danmarks grænser. Det er derfor vigtigt for os at tage ejerskab på hele produktionskæden. En bonus ved købet er også, at det gør vores produktion billigere, og vi får lettere adgang til at udvikle nye produkter, siger Simon Lorentzo Jensen.

Parterne ønsker ikke at oplyse købsprisen for Den Bornholmske Spritfabrik.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.