Skole har fundet alternativer til julebazar – har gemt hjerter rundt om i byen

Skole har fundet alternativer til julebazar – har gemt hjerter rundt om i byen
Den normale julebazar bliver ikke til noget på Svaneke Friskole i år, men skolens elever og lærere har fundet på noget andet. Arkivfoto: Allan Rieck
| 8. DEC 2020 • 17:07
Julia Aka Wille
Journalist

8. DEC 2020 • 17:07
Svaneke Friskoles traditionsrige julebazar blev i år aflyst, og i stedet har skolens elever og lærere arbejdet med et andet projekt. Det hedder Coronajulebazar – og det har resulteret i, at der rundt om i Svaneke by gemmer sig ni hjerter med QR koder. Det oplyser de konstituerede skoleledere Susanne Engset og Ole Hald.

– Man skal holde øje med hjerterne, scanne koden og opleve, hvad eleverne har arbejdet med. Der gemmer sig også en konkurrence i hjertelegen, hvert hjerte har nemlig et bogstav, som skal sættes sammen til et ord, skriver de i en mail til Bornholms Tidende.

Hele byen er inviteret med til at finde hjerterne og deltage i konkurrencen, og finder man ordet skal det sendes i en sms til lærer Cecilie Mattsson senest den 15. december.

Der er stadig julestemning på friskolen trods aflyste arrangementer. Igen i år er skolens store vindue ud mod Søndergade pyntet. De to konstituerede skoleledere opfordrer til at kigge forbi og se de mange smukke stjerner, som eleverne har produceret.