Sekretariat i Rønne får ny chef

Sekretariat i Rønne får ny chef
Bente Ryberg tiltræder 1 maj som chef for Rådet for Socialt Udsattes sekretariat i Rønne. Pressefoto
| 7. APR 2021 • 11:20
Henrik Nielsen
Journalist

7. APR 2021 • 11:20

SOCIALT

Rådet for Socialt Udsattes sekretariat i Rønne får ny chef 1. maj. Bente Ryberg har takket ja til at overtage ledelsesstolen, når Ole Kjærgaard går på pension. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Bente Ryberg er cand.scient.pol og er ved at færdiggøre en master i offentlig ledelse. Hun har blandt andet erfaring som tidligere national chef i Dansk Ungdoms Fællesråd og senest som ledelsesrådgiver og projektleder i blandt andet Københavns Kommunes socialforvaltning.

– Jeg glæder mig meget til at starte som sekretariatschef i rådet og til at understøtte rådets vigtige arbejde sammen med dygtige og engagerede medarbejdere. Det vil være en daglig motivation at bistå rådet i dets arbejde for at forbedre situationen for mennesker i socialt udsatte positioner. Jeg glæder mig også til at blive en del af det faglige og politiske fællesskab, som på tværs af stat, kommuner og private organisationer gør en positiv forskel på det sociale område, siger Bente Ryberg i pressemeddelelsen.

Bente Ryberg tiltræder som ny sekretariatschef den 1. maj og vil i en kort overgangsfase blive støttet af afgående sekretariatschef Ole Kjærgaard. Som sekretariatschef bliver hun leder for syv medarbejdere.