Rynkeby-rytterne havde en god jubilæumsdag

Rynkeby-rytterne havde en god jubilæumsdag
En enkelt af Team Rynkeby Bornholms ryttere cyklede lørdag Bornholm rundt tre gange. Foto: Jens-Erik Larsen
| ABONNENT | 30. AUG 2020 • 16:11
Af:
henrik-nielsen
| ABONNENT
30. AUG 2020 • 16:11
SOCIALT

Fra solopgang til solnedgang kørte de gulklædte cykelryttere i Team Rynkeby Bornholm lørdag øen rundt. I alt blev det til tre ture fra Rønne til Rønne mod uret.

– Det gik supergodt, siger Angelo Parente, som er lokal kontaktperson, og som selv kørte med på de to første omgange.

Arrangementet var en erstatning for årets tur til Paris og samtidig en markering af, at holdet har eksisteret i 10 år. På morgenturen var der 19 ryttere, midt på dagen var der 39, og på tredje tur cyklede 17 ryttere med.

– På anden omgang fik man virkelig den der følelse, at det var ligesom, når vi kører til Paris med fællesskab, sammenhold og lidt mere snak og hygge, siger Angelo Parente.

En enkelt rytter kørte med både morgen, middag og aften.

– Tommy Mortensen kørte alle tre omgange. Han trillede lige 200 meter hen ad Store Torv for at komme op på 300 kilometer præcis. Han manglede lidt. Det er virkelig godt gået, og det var ikke til at se på ham, lyder det anerkendende fra holdkammeraten.

Efter de tre rundture hyggede rytterne sig på torvet med lidt at drikke og nogle snacks.

– Det var en fin afslutning. Der kom lidt familie ned og tog imod dem, som kom ind, og der kom nogle, som havde cyklet tidligere på dagen. Jeg er sikker på, at vi er blevet set rundt omkring, som var formålet, siger Angelo Parente.