RVV holder øje med vandkvaliteten

| ABONNENT | 27. AUG 2020 • 09:22
Af:
henrik-nielsen
| ABONNENT
27. AUG 2020 • 09:22
FORSYNING

Fund af rester efter sprøjtegifte i grundvandet er en historie, som dukker op i medierne fra tid til anden. Det er noget, forsyningsselskabet RVV – Rønne Vand og Varme er meget opmærksom på, sagde formand Ingolf Lind-Holm, da han onsdag aften aflagde bestyrelsens beretning på selskabets generalforsamling på Griffen Spa Hotel i Rønne.

– Vi har i årets løb fået taget en række ekstra målinger. Derudover tester vi vandet løbende, og alle vore testresultater lægger vi ud på hjemmesiden, så alle kan se dem, sagde han.

Samtidig gjorde han det klart, at RVV er indstillet på, at man i fremtiden skal teste for betydelig flere stoffer, end man gør i dag.

– Hver gang vi hører om et nyt stof, tester vi for det. Det koster lidt ekstra, men vi vil altid være helt sikre på, at vandet, som vi sender ud til jer, er sundt og godt, sagde bestyrelsesformanden.

I forbindelse med gennemgangen af årsresultatet fortalte økonomichef Tommy Jensen, at RVV har gennemført 34 test af vandkvaliteten i sine boringer og i ledningsnettet.

– Det er et højere antal end det lovpligtige, sagde Tommy Jensen.

 
 

Genvalg over hele linjen

Alle blev genvalgt, da generalforsamlingen i forsyningsselskabet RVV – Rønne Vand og Varme onsdag aften skulle vælge tre bestyrelsesmedlemmer og tre suppleanter.

Til bestyrelsen var der genvalg til Kim Kettner, Brian B. Mikkelsen og Henrik K. Hansen, mens Kai Platz, Mona Kirchler og Per Kofod blev genvalgt som suppleanter.

Andelshaverne i RVV er inddelt i tre valggrupper, der repræsenterer henholdsvis parcelhuse og ejerlejligheder, andelsboligforeninger og andre boligfællesskaber samt erhvervsejendomme, offentlige ejendomme, institutioner og andre, der ikke er omfattet af de to andre grupper.