Prisvindende DJ og producer gæster Bornholm
Den danske prisvindende og multiplatinsælgende dj og producer Hedegaard kommer til Bornholm. PR-foto.

KULTUR | RØNNE
26. OKT 2021 • 20:00

Prisvindende DJ og producer gæster Bornholm

Ifølge Musikhuzet er Hedegaard en dansk prisvindende og multiplatinsælgende dj og producer, som i 2019 udgav sin første ep, "Oblivion", med singlerne "Jumanji" og "Sa-my-d".

Han begyndte oprindeligt med at producere remix, hvoraf det mest kendte formentlig er "Dr. Dre – Next Episode", som har hundreder af millioner afspilninger på YouTube. Men han har også remixet flere 50 Cent sange, Ludacris, Kesi, TopGunn, Mellemfingamuzik, Astrid S, Eminem, Nate Dogg, Cedric Gervais og dobbeltplatinsælgende "Slem Igen" af danske Jimilian.

Det var dog tilbage i 2012, han startede med at producere originaltracks, og med udgivelsen af "Happy Home (featuring Lukas Graham)" udviklede hans karriere sig fra at spille på natklubber til store events og festivaller.

Her er vi kun halvvejs igennem mandens meritter, man lad os straks tilføje, at han på fredag kan skrive endnu en præstation på sit balkort. Nemlig at han har spillet i Musikhuzet i Rønne, for det gør han denne fredag aften, hvor han også får besøg af Nick Jones, Thoby og David Egebjerg.Flere nyheder