Påskekunder står i kø efter fisk

Påskekunder står i kø efter fisk
Hasle Røgeri åbnede til en ny sæson lørdag. Foto: Jens-Erik Larsen
| ABONNENT | 29. MAR 2021 • 10:13
| ABONNENT
29. MAR 2021 • 10:13

SÆSONSTART

Hasle Røgeri åbnede til en ny sæson lørdag.

Søren Heide Jensen, der er medejer og daglig leder af røgeriet, fortæller, at der var godt gang i salget af fisk på åbningsdagen.

– Sæsonstarten er gået rigtig godt, og der er selvfølgelig kommet flere end sidste påske. I 2019 havde vi en rigtig flot påske, men det tyder på, der er kommet endnu flere i år. Det er svært at bedømme, hvor mange, men vi må kun have fem kunder inde af gangen, og der var kø udenfor i to timer uafbrudt i går (lørdag, red.), fortæller han.

Fisk og burgere som take-away

På grund af coronarestriktionerne kan røgeriet ikke have kunder til spisning, og derfor har Søren Heide Jensen tænke i nye baner.

– Vi har forberedt take-away og udvidet menuen til det. Vi plejer jo at have en fiskebuffet, som vi ikke kan sælge nu, så vi tilbyder varme retter, som folk kan hente efter klokken 16. Vi har udvidet med foretter, desserter og burgere med kød eller fisk, siger han.

Take-away-konceptet er ifølge Søren Heide Jensen blevet taget godt imod.

– Vi har mere at lave, end jeg havde troet, vi ville have. Hvis det fortsætter som nu i påskedagene, så bliver det rigtig godt, siger han.


Foto: Jens-Erik Larsen

Restriktioner koster

Selvom sæsonstarten i påskeferien er gået godt, så er røgeriets indtjening alligevel begrænset af coronarestriktionerne, fortæller Søren Heide Jensen.

– Det er klart, at det ikke bliver en lige så god påske, som når folk må sidde i restauranten og spise. Der er god avance på drikkevarer, som vi ikke får nu, hvor vi kun har take away, siger han.

Søren Heide Jensen er alligevel fortrøstningsfuld, når han ser på den kommende sæson.

– Sidste år havde vi en rigtig god sommer, hvor vi indhentede det tabte fra foråret. Jeg tror, at sommeren i år kommer til at ligne sidste år. Jeg kan jo tage fejl, for tingene har det med at ændre sig under corona. Men hvis jeg nu selv holdt sommerferie, ville jeg nok ikke bestille en rejse, men i stedet booke noget i Danmark, og sådan tror jeg, at mange har det, siger han.