Østlandets formand går af men 'sejler selv nogle af skibene i havn'

Østlandets formand går af men 'sejler selv nogle af skibene i havn'
Kell Hansen stopper som formand for foreningen Østlandet, når han fratræder jobbet som direktør i Inhouse. Han vil dog stadig arbejde for udvikling i Nexø i rollen som koordinator for Østlandet. Arkivfoto: Allan Rieck
| ABONNENT | 30. AUG 2020 • 13:53
Af:
elisabeth-krogh
| ABONNENT
30. AUG 2020 • 13:53
ERHVERV

Foreningen Østlandet, der tidligere hed Erhvervsgruppe Øst, må til november sige farvel til formanden, Kell Hansen.

Kell Hansen har været direktør for møbelhuset Inhouse Bornholm i Nexø i fem år, men i juli meddelte koncernen Ocean Prawns, som ejer møbelhuset, at Kell Hansen havde valgt at opsige sin stilling som direktør for møbelhuset.

Kell Hansen fratræder til november, og det betyder samtidig, at Østlandet skal ud at finde en ny formand. Vedtægterne for Østlandet betyder nemlig, at man ikke kan have en formand, som ikke enten er selvstændig erhvervsdrivende eller i en ledende stilling i en virksomhed på Østbornholm.

Efter den seneste generalforsamling i Østlandet, konstituerede foreningen sig med Peter Jensen (Danbolig Nexø) som næstformand, og han vil rykke op som formand, når Kell Hansen går af.

Kell Hansen blev valgt ind i bestyrelsen for Erhvervsgruppe Øst, der nu hedder Østlandet, i februar 2019, og valgt som formand.

Foreningen har omkring hundrede virksomheder som medlemmer, og arbejder for byens forretningsdrivende og andre erhverv.

Kell Hansen slipper dog ikke helt arbejdet med at udvikle Nexø, fortæller han.

– Jeg bliver fra 1. januar koordinator for foreningen Østlandet med 20 timer om måneden – plus interessetimer, siger Kell Hansen, der mener, at han har været med til at sætte så mange skibe i søen gennem formandsposten for Østlandet, at han gerne vil være med til at sejle nogle af dem i havn.