Nu løfter vi sløret
Aakirkebyhallerne. Arkivfoto: Berit Hvassum

VEJRET | BORNHOLM
10. OKT 2021 • 05:30

Nu løfter vi sløret

Søndag byder på nogen eller en del sol, som dog kan virke noget sløret, fortæller DMI. Temperaturerne vil ligge mellem 12 og 15 grader, og vinden bliver efterhånden let til frisk fra syd og sydvest.

Det kan da muligvis kalde på en tur ud for at tjekke, om efterårets farver for alvor har indfundet sig, men ærlig talt: Lige denne søndag gælder det da om i stedet at få tjekket det politiske farvespektrum og observere, om man kan registrere nogen form for sløret tale, uld i mund eller lunkent vand, som bliver hældt ud af ørerne.

Således løfter vi i dag i Aakirkebyhallerne sløret for arrangementet "Bornholmske stemmer", hvor Bornholms Tidende sammen med TV2/ Bornholm og Folkemødet inviterer til valgkampstartsfest.

Kommunalvalgkampstartsfest forstås.

Og festligt skal det nok blive, for debat og politisk analyser bliver blandet med gode grin, idet Joakim Tranberg, Alice Carrera, Søren Pind og politisk kommentator Jarl Cordua er blandt dem, der indtager scenen. Dertil vil der naturligvis være alskens debatter, og man kan blandt andet også tage nyopstillede kandidater fra i alt syv partier i øjesyn.

Bornholms Tidende står for "Tidende Live" klokken 13, hvor man i talkshowform vil komme vidt omkring i løbet af en time. Blandt andet vil chefredaktør Kristoffer Gravgaard live-opføre en leder – mød selv op og se, om det bliver i balletform, som skyggespil, om han mimer sin leder eller noget helt fjerde – og den politiske analyse vil også gå live, ligesom Tidende-journalister vil præsentere resultatet af et live-faktatjek på en debat tidligere på dagen.

TV2/ Bornholm byder på gratis valgflæsk til alle fremmødte, og Bornholms Tidende byder på et glas øl til alle abonnenter, så husk at medbringe dit abonnementsnummer eller Klub Tidende-kort.

Entreen er gratis.Flere nyheder