Museum byder 5.000 medlemmer på kaffe

Museum byder 5.000 medlemmer på kaffe
Bornholms Kunstmuseum er et af de steder, hvor medlemmer af Bornholms Museumsforening kan få en gratis kop kaffe. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
| 5. MAJ 2021 • 09:28
Henrik Nielsen
Journalist

5. MAJ 2021 • 09:28

KULTUR

Flere end 5.000 bornholmere kan se frem til en gratis kop kaffe, hvis de besøger en af Bornholms Museums afdelinger eller Bornholms Kunstmuseum frem til 1. juli. Tilbuddet begynder fredag.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Vi har brug for at se medlemmerne igen på museerne og har så mange nye fantastiske udstillinger at vise frem, spændende byvandringer og andre arrangementer, som jo er gratis for medlemmerne, siger museumsdirektør Jacob Bjerring-Hansen i pressemeddelelsen.

Bornholms Museumsforening har 2.700 medlemmer, hvilket omfatter flere end 5.000 personer, da der også findes familiemedlemskaber. Som medlem har man gratis adgang til Bornholms Museums afdelinger og Bornholms Kunstmuseum – og altså i en periode en gratis kop kaffe.

– Desværre skal vi jo alle vise et coronapas ved indgangen, og det, ved vi, lægger en lille dæmper på spontaniteten, men måske kan en kop kaffe opveje ulemperne, siger Jacob Bjerring-Hansen, som ser frem til et brag af en sæson.

– Men nu gælder det om at give lidt ekstra til vores trofaste medlemmer, siger Jacob Bjerring-Hansen.

Bornholms Museumsforening blev stiftet i 1893 og er ansvarlig for at drive Bornholms Museum og Bornholms Kunstmuseum.