Måske lysner det i 2021: Rederi planlægger krydstogter til Bornholm
Viking Line planlægger fem krydstogter mellem Stockholm og Bornholm med Viking Cinderella i sommer. Pressefoto: Viking Line

13. NOV 2020 • 06:47
Af: henrik-nielsen

Måske lysner det i 2021: Rederi planlægger krydstogter til Bornholm

TURISME

Krydstogtturismen blev som så meget andet hårdt ramt af coronavirus. Et af de første større udbrud i foråret skete om bord på britisk indregistrerede Diamond Princess, der lå i karantæne i Yokohama i Japan i tæt på en måned. Over 700 passagerer blev smittet, og 14 døde. Kort efter lå hele branchen stille, helt stille, og Rønne Havn kunne skrive aflyst ved alle årets planlagte anløb. Men måske lysner det i 2021.

Rederiet Viking Line har i hvert fald lanceret planer for i alt 26 krydstogter til fire forskellige destinationer i Østersøen, deriblandt Bornholm. Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Allerede inden epidemien så vi en stigende interesse for rejser i nærområdet.

– Forud for 2021 har vi derfor udvidet med et helt nyt batteri af fantastiske rejsemål, der blot ligger en kort sejltur væk, siger markedsdirektør Kenneth Gustavsson hos Viking Line i pressemeddelelsen.

I alt fem gange fra maj til august planlægger det ålandske rederi at lade Viking Cinderella sejle fra Stockholm til Bornholm via Mariehamn og Visby.

Flere nyheder