Lyntestcenter i Aakirkeby flytter
Copenhagen Medicals lyntestcenter i Aakirkeby rykker til ny lokation i byen, hvor der er større lokaler og flere parkeringsmuligheder – for det er der brug for i sommermånederne. Foto: Henrik Dolle

| GRATIS
14. JUN 2021 • 10:31
Af: Julia Aka Wille

Lyntestcenter i Aakirkeby flytter

TESTCENTER

Fra mandag skal du til en ny adresse i Aakirkeby for at blive lyntestet for corona. Copenhagen Medical, der varetager alle fem lyntestcentre på Bornholm, har rykket byens testcenter til den tidligere møbelbutik på Nordvangen 6 i Aakirkeby.

Møbelbutikken har større lokaler og flere parkeringsmuligheder, og det er der brug for i sommermånederne, fortæller projektleder hos Copenhagen Medical, Luna Lundsgaard.

– Det er et større testcenter med meget mere plads og flere parkeringspladser end vores nuværende testcenter i Aakirkeby, nu hvor turisterne for alvor er på trapperne.

Sommertravlhed

Sommerferien ligger rundt om hjørnet, og det betyder flere turister til Bornholm. I Copenhagen Medicals fem testcentre på øen forbereder de sig på den øget sommertravlhed.

– Det er sommer, og vi forventer flere mennesker på Bornholm, og det betyder, at flere skal testes. Vi har været i gang med at forberede os på sommerferien i et stykke tid. Vi uddanner hele tiden nye podere og registranter og åbner nye testcentre, fortæller presseansvarlig hos Copenhagen Medical, Trine Baadsgaard.

Lyntestcentret i Aakirkeby har åbent fra klokken 8 til 20 hver dag.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder