LOF klar med nye og kendte aktiviteter
Liberalt Oplysnings Forbund byder på blandt andet undervisning i yoga. Arkivfoto

UNDERVISNING | BORNHOLM | GRATIS
1. SEP 2021 • 08:53
Torben Østergaard Møller
Journalist

LOF klar med nye og kendte aktiviteter

LOF er atter klar med et nyt program til borgerne på Bornholm. Fra 9. september er der både aktiviteter til dem, der vil prøve noget nyt, og til dem, der har savnet deres gamle hobby, fortæller bestyrelsen i oplysningsforbundet i en pressemeddelelse.

Man kan for eksempel gå til yoga, forældre/barn-aktiviteter i vand, vandtilvænning for begyndere og øvede, groove-dans, slægtsforskning, knipling, lære at lave fyldt chokolade eller at binde kranse.

Skoleleder Heidi Marker glæder sig til igen at skabe rammerne om de gode fællesskaber – efter coronarestriktionerne:

– Vi har taget tilløb med onlineundervisning og udendørsaktiviteter. Men aftenskolen er for alle, også for dem, der har brug for at fordybe sig i at lære sprog eller dyrke en kreativ aktivitet i rolige, indendørs rammer. Vi ved, at roen, fællesskabet og de trygge forhold er vigtige for mange af os, siger hun i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Nogle mennesker brænder for at komme ud og prøve nye ting, og andre har brug for at vende tilbage til de hold og de undervisere, de kender i forvejen. Som oplysningsforbund har vi altid været optaget af, at alle i Bornholms Regionskommune har adgang til aktiviteter, der giver mening for dem. Det er enormt vigtigt for vores livsglæde og for vores følelse af at høre til – ikke mindst efter en tid, hvor vores muligheder har været begrænsede. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi både har nye tilbud, og at nogle af vores sædvanlige hold kan starte igen.

Coronapas

Den 9. september lægger LOF ud med spansk, derefter følger diverse hold i vand, som starter den 13. og 15. september, og fra lørdag den 18. september gælder det kransebinding.

Når man deltager i LOF's aktiviteter, skal man kunne fremvise et gyldigt coronapas ved stikprøvekontrol:

– Det er vigtigt for os at understrege, at vi tager alle nødvendige forholdsregler, så alle trygt kan være med. Det har vi gode erfaringer med fra vores udendørshold. Det er vigtigt for folkesundheden, at vi kommer i gang, og at vi passer på hinanden, forklarer Heidi Marker i pressemeddelelsen.

 

LOF

LOF står for Liberalt Oplysnings Forbund, som er et landsdækkende oplysningsforbund.  Flere nyheder