Leder: Det fulde overblik – allerede klokken 19

Leder: Det fulde overblik – allerede klokken 19
Foto: Jens-Erik Larsen
| ABONNENT | 6. JAN 2021 • 18:47
Af:
oejvind-hesselager
| ABONNENT
6. JAN 2021 • 18:47
LEDER

Måske har du, kære læser, slet ikke opdaget, at morgendagens udgave af Bornholms Tidende fra nu af kan læses allerede aftenen før klokken 19 i form af e-avisen. Det vil sige, at du som abonnent på enten papiravisen, der også giver adgang til hele det digitale univers, eller på e-avisen, kan få samlet hele dagens nyhedsstrøm klokken 19 i en pænt indpakket digital avis, der indholdsmæssigt er helt magen til den papiravis, der havner i postkassen næste dag.

Med andre ord – morgendagens avis ligger klar til dig allerede om aftenen. Det er et helt enestående godt tilbud, synes vi selv, fordi du dermed hurtig kan danne dig et aktuelt og flot opsat overblik over dagens vigtigste historier, mens dagen går på hæld, og du sidder i ro og mag.

Og hvis du samtidig er abonnent på papiravisen, har du dermed muligheden for at beslutte, hvilke historier, der skal læses samme aften digitalt, og hvilke du foretrækker at sidde med i papirform, så du mærker den bedre papirkvalitet, vi også er gået over til.

 
Vi tror på, at der både blandt
de trofaste læsere og blandt
de nye, er mange, der vil se
fordelen i at læse morgendagens
avis allerede om aftenen.

 

Dertil kommer, at Bornholms Tidende har digitaliseret hele sit arkiv tilbage til 1866.

Det er kun, hvis du er på det billigste abonnement, hvor du alene har adgang til alle artikler på tidende.dk, at du ikke har adgang til e-avisen og søgefunktionen i arkivet.

Vi er på avisen meget glade for, at vi med omlægningen til nyt trykkeri, der giver en længere distributionstid på papiravisen, samtidigt har kunne gøre avisen meget mere aktuel online. Vi tror på, at der både blandt de trofaste læsere og blandt de nye, er mange, der vil se fordelen i at læse morgendagens avis allerede om aftenen. Det giver dig et forspring, hvor vi med gennemarbejdet journalistik giver et redigeret overblik i et roligt format, hvor tekst og billeder står skarpt præsenteret.

Både ved at abonnere på den trykte udgave og ved kun at abonnere på e-avisen får du samtidig adgang til hele nyhedsopdateringen på tidende.dk. Dermed har du hele dagen adgang til de publicerede historier. Og når e-avisen udkommer klokken 19, får du det udvalg af historier, fotos og illustrationer, som vi ganske få timer forinden, har valgt skal udgøre morgendagens avis. Det er Bornholms bedste nyhedsbetjening.

Bornholms Tidende står foran en spændende periode. Trods Corona-virus og de mange restriktioner og nedlukninger af handels- og erhvervslivet, har vi valgt at sætte gang i store udviklingsplaner. Det sker i en periode, hvor annonceindtjeningen selvfølgelig falder, som følge af de mange lukkede butikker og et kulturliv, der er sat på pause.

Vi udvikler avisen, fordi vi som et privat medie, der tjener vores egne penge, sætter en ære i at være øens mest præcise og opdaterede nyhedsformidler om lokale forhold. Vi håber, du holder fast i os. Og du må meget gerne sprede nyheden om, at vi har gode og opdaterede varer på hylderne.