Konservative sætter holdet til valget
Vælgerne får seks konservative kandidater at sætte kryds ved i november. Arkivfoto: Berit Hvassum

POLITIK | BORNHOLM
21. SEP 2021 • 11:24
Henrik Nielsen
Journalist

Konservative sætter holdet til valget

Der vil være seks kandidater af vælge imellem, hvis man ønsker at stemme på Det Konservative Folkeparti ved kommunalvalget i november. Så mange kandidater har partiet ikke haft siden 2009. Rækkefølgen på listen bliver afgjort ved et opstillingsmøde onsdag aften.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Jeg tror, at flere har set, at Konservative står for ordentlighed og stabilitet og måske også fået øje på, at Konservative har stort fokus på de svageste i samfundet, på familien og ikke mindst på miljø og klima, selv om det ikke er det, man normalt forbinder med høj prioritet hos et borgerligt parti, lyder spidskandidat Jacob Trøsts forklaring på de mange kandidater i pressemeddelelsen.

Han blev valgt som spidskandidat ved den årlige generalforsamling. De øvrige kandidater er Iben Busch, Mark Palmquist, Ralf Marcoux Skovgaard, Flemming Sorth og Anders Møller.

De seneste tre meningsmålinger giver partiet et mandat i kommunalbestyrelsen, hvor det ikke har været repræsenteret siden 2017.

– Vi mener selv, vi har seks meget kompetente kandidater, der samtidig repræsenterer Bornholm bredt med hensyn til både alder, beskæftigelse og bopæl, så vi håber, bornholmerne også synes, at kommunalbestyrelsen trænger til et frisk pust udefra og vil stemme på os, siger Jacob Trøst.Flere nyheder