Kommunens ydelseskontor holder lukket

Kommunens ydelseskontor holder lukket
Det er ved akut behov muligt at bestille tid i Borgerservice, mens ydelseskontoret holder lukket. Arkivfoto: Berit Hvassum
| 10. MAJ 2021 • 10:12
Henrik Nielsen
Journalist

10. MAJ 2021 • 10:12

ØKONOMI

Regionskommune skal have indført et nyt, landsdækkende system, der kan håndtere kommunens ydelser til borgere. Derfor holder det kommunale ydelseskontor i en periode lukket for henvendelser om ydelsessager samt sager om løntilskud med videre. Det fremgår af kommunens hjemmeside.

Der er lukket til og med fredag den 21. maj.

Konkret betyder det, at kontoret har lukket for telefoniske henvendelser fra borgere og virksomheder, mens det nye system bliver installeret og gjort klart til brug. Det vil i perioden heller ikke være muligt at foretage udbetalinger til virksomheder i forbindelse med løntilskud, skåne- og fleksjob.

Til gengæld vil ydelseskontoret fortsat behandle nye ansøgninger om kontanthjælp med videre, ansøgninger om enkeltydelser samt sager om sygedagpenge. Der kan dog forekomme en forlænget sagsbehandlingstid, fortæller kommunen.

Ved akut behov for hjælp er det muligt at bestille tid i Borgerservice, for eksempel hvis der ønskes hjælp til indberetning i den nye selvbetjeningsløsning eller hjælp til indberetning i Mitsygefravær-systemet.

Ydelseskontoret beklager på forhånd de gener, som nedlukningen måtte medføre.