Klub køber fitnessredskaber for halvanden million kroner

Klub køber fitnessredskaber for halvanden million kroner
Viking Atletik har bestilt nye styrketræningsmaskiner, der leveres af Medicsport. Arkivfoto: Allan Rieck
| 12. APR 2021 • 11:58

IDRÆT

Nye styrketræningsmaskiner, nye spinningcykler og nyt udetræningsudstyr har stået på Viking Atletiks dosmerseddel i forbindelse med opførelsen af en ny idrætsbygning ved klubbens hovedsæde Louisenhøj i Rønne. Samlet set kommer der nye maskiner og nyt udstyr for mere end halvanden million kroner.

Det fortæller formand Claus Clausen i den seneste status på klubbens hjemmeside.

De såkaldte cardio-maskiner flytter fra den nuværende fitnessbygning på Rønne Stadion Nord. Det vil sige maskiner som løbebånd, crosstræner og romaskiner, der især bruges til kredsløbstræning.

Ifølge statussen skrider byggeriet fremad, og selvom det på nuværende tidspunkt er et par uger efter tidsplanen, lover PL Entreprise ifølge Claus Clausen, at det nok skal blive færdigt til tiden. Håbet er, at klubben kan få byggeriet overdraget i løbet af juni.

Hele projektet beløber sig til 12,4 millioner kroner. Indtil videre har Viking Atletik betalt regninger for godt 8,8 millioner kroner. Klubben mangler at betale regninger for lige over 3,5 millioner kroner, og det er penge, den har sikret finansieringen til.