Klejnsmed vinder lærlingepris: 'Jesper er en vellidt kollega og medarbejder'
Jesper Køhlert fra Aakirkeby er blandt årets modtagere af Metalindustriens Lærlingepris. Foto: Campus Bornholm

UDDANNELSE | AAKIRKEBY
23. SEP 2021 • 13:52
Henrik Nielsen
Journalist

Klejnsmed vinder lærlingepris: 'Jesper er en vellidt kollega og medarbejder'

Når Industriens Uddannelser, Dansk Industri, Dansk Metal og Tekniq Arbejdsgiverne fredag uddeler Metalindustriens Lærlingepris til 25 af de dygtigste lærlinge, er klejnsmed Jesper Køhlert fra Aakirkeby blandt prismodtagerne.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Jesper Køhlert har gået på Campus Bornholm og været i lære hos Østbornholms Kutterservice ApS. Han er blevet indstillet til prisen af skolen og virksomheden. I indstillingen lyder det blandt andet:

"Jesper startede i skolepraktik som smed hos Østbornholms Kutterservice ApS, og i løbet af denne periode bemærkede vi, at Jesper havde hænderne skruet rigtigt godt på. Jesper har igennem hele sin læretid været faglig dygtig, nysgerrig og villig til at lære. Jesper er en vellidt kollega og medarbejder, der møder på arbejde med godt humør hver dag".

Selv giver han følgende bud på, hvorfor netop han har skilt sig ud blandt de indstillede.

– Jeg går meget op i kvalitet og vil altid gøre mit bedste. Jeg har gode kollegaer og et godt forhold til de andre elever under skoleforløbene. Det er fedt at fremstille noget på værkstedet og derefter kunne se produktet fungere, siger han i pressemeddelelsen.

Det er forbundssekretær i Dansk Metal og formand i Metalindustriens Uddannelsesudvalg Kasper Palm samt fungerende næstformand for Metalindustriens Uddannelsesudvalg og chefkonsulent i DI Michael Boas, som overrækker statuetter og diplomer til prismodtagerne.Flere nyheder