Julemarked har datoerne klar

Julemarked har datoerne klar
I adventsweekenderne er der julemarked på Nexø Havn. Arkivfoto: Berit Hvassum
| 21. APR 2021 • 12:51
Henrik Nielsen
Journalist

21. APR 2021 • 12:51

BEGIVENHED

Sidste år spændte coronarestriktioner ben for premieren på et stort anlagt julemarked på Nexø Havn. I år tror arrangørerne dog på, at det bliver til noget, og i så fald sker det sidste weekend i november og alle weekender før jul i december, altså de fire adventsweekender. Det fremgår af et nyhedsbrev.

I spidsen for arrangørgruppen står Pernille Bülow, som også får opbakning af Destination Bornholm, der hjælper med forberedelserne og markedsføringen i Danmark og Tyskland.

Planen er, at der skal være 35-40 boder og madvogne, som vil blive fordelt over Nexø Havn. I boderne er der en stor variation i sortiment med alt til gæsternes juleoplevelse og -stemning.

Julemarkedets ambition er at tilbyde besøgende en god mulighed for at finde den perfekte julegave med et udpluk af bornholmsk kunsthåndværk, fødevarer og andre lokale produkter. Ønsker gæsterne en pause og en bid mad, vil der også være lokale fødevarer, drikke og underholdning.

Fredag den 23. april holder arrangørerne åbent hus på Østre Kajgade i Nexø for at give et første indtryk af, hvordan det hele kommer til at se ud.