Jonna Nielsen deltager i 3F-krisemøde om formands dobbeltliv

Jonna Nielsen deltager i 3F-krisemøde om formands dobbeltliv
Jonna Nielsen har ingen kommentarer til formandens privatliv. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | ABONNENT | 24. JAN 2022 • 12:16
NYHED | ABONNENT
24. JAN 2022 • 12:16

3F-formand Per Christensens dobbeltliv, hvor han i to omgange havde to partnere sideløbende, afsløret i B.T.


Formanden for lokalafdelingen 3F Bornholm, Jonna Nielsen, bekræfter mandag formiddag over for Tidende, at hun skal deltage i det krisemøde, der finder sted i 3F tirsdag.

Ifølge B.T. har hovedbestyrelsen indkaldt til krisemøde klokken 10, efter at formiddagsavisen har bragt afsløringer om formand i 3F Per Christensens dobbeltliv på de private linjer.

Ifølge B.T. skal mødet foregå på Staunings Plads, hvor de 88 medlemmer af bestyrelsen skal høre formandens udlægning af sagen, som handler om, at han i to omgange og over flere år har haft sideløbende forhold med to kvinder samtidig, altså to gange to kvinder, som ikke kendte til hinandens eksistens.

Ifølge avisen havde Per Christensen således i to omgange to faste partnere samtidig, to steder han sov, to svigerfamilier, var bonusfar for begge partneres børn, var på ferie med de to respektive familier og så videre.

Ifølge avisen skal Per Christensen også have haft skaffet sig adgang til en lejlighed, som ejes af en fond, hvor fire ud af fem medlemmer af bestyrelsen er fremtrædende ansatte i 3F, idet lejligheden kun skulle være tilgængelig for "værdigt trængende chauffører".

Per Christensen har på Facebook – da han blev klar over, at afsløringen var på vej – erkendt substansen i historierne og oplyst, at han fortryder det dobbeltliv, han har ført, idet han blandt andet skriver:

"Jeg angrer dybt, at jeg lod mit svigt og løgnene komme så langt ud, som jeg gjorde". Han bedyrer dog også, at de tillidsbrud, han har begået, aldrig har berørt hans professionelle virke, ligesom han afviser misbrug af den omtalte lejlighed.

En snak

Til Tidende siger Jonna Nielsen umiddelbart, at hun ingen kommentarer har til Per Christensens privatliv, men at hun i kraft af, at hun er lokalformand, på Teams via internettet deltager som tilforordnet i bestyrelsesmødet.

Man man kunne forestille sig, at du er nysgerrig på, om der også er grund til at have mistillid til Per Christensen inden for hans professionelle virke?

– Jeg vil slet ikke udtale mig om det, siger Jonna Nielsen.

Ifølge Ritzau har Tina Christensen, næstformand i 3F, i en skriftlig kommentar til sagen skrevet følgende til nyhedsbureauet:

– Vi er naturligt nok blevet spurgt til nogle af de ting, der står i B.T.'s artikel. Og vi holder et møde for at få nogle afklaringer. Med de oplysninger, vi har i sagen, har vi ikke kendskab til forhold, der tyder på misbrug af hverken embede eller 3F-midler i forbindelse med Per Christensens privatliv. Vi mødes netop for at få en snak om de forhold, der spørges til.