I denne uge: Seks bornholmere om dagen bekræftes smittet
Interessen for at blive coronatestet har været stigende i november. Dette billede er fra det mobile testcenters besøg i Aakirkebyhallerne for to uger siden. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

14. NOV 2020 • 14:37 • AF JAKOB-NOERMARK • GRATIS

I denne uge: Seks bornholmere om dagen bekræftes smittet

Tre bornholmere yderligere er registreret smittet med coronavirus i løbet af det seneste døgn. I alt har 24 personer med bornholmsk adresse efter test i denne uge modtaget et svar om, at de er testet positiv for virussen SARS CoV-2 (forkortelse for "severe acute respiratory syndrome coronavirus 2"), der fører til sygdommen covid-19.

Ud af de hundredvis af prøver foretaget mandag, onsdag og torsdag var der hver dag fem smittede, mens tirsdagens podninger resulterede i ni nye bekræftede smittetilfælde.

Siden pandemiens begyndelse i foråret er 176 bornholmere blevet testet positiv for virussen ifølge statistikken, som Statens Serum Institut har offentliggjort lørdag.

På landsplan er der bekræftet 1.078 nye tilfælde i løbet af det seneste døgn, og 243 er indlagt på landets hospitaler med sygdommen.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.