Hendes uddannelse er på pause: 'Jeg savner at komme på arbejde i butikken'

Hendes uddannelse er på pause: 'Jeg savner at komme på arbejde i butikken'
– Jeg savner at komme på arbejde i butikken, og jeg har det skidt med, at min uddannelse er sat på pause. Men der er jo ikke noget at gøre ved det lige nu, siger Camilla Hansen, der er tatovørelev i Good Times Tattoo i Rønne. Arkivfoto: Jacob Jepsen
| ABONNENT | 26. JAN 2021 • 08:12
Julia Aka Wille
Journalist
| ABONNENT
26. JAN 2021 • 08:12

UDDANNELSE

Camilla Hansen er tatovørelev i Good Times Tattoo i Rønne, og hun må under nedlukningen nøjes med at tegne på papir derhjemme. Camilla Hansen fortæller, at hendes uddannelse nærmest er sat på pause lige nu – og det kan være hårdt.

– Selvom en del af min uddannelse er at øve sig i at tegne på papir, så fylder kundekontakten og det at tatovere kunder meget. Jeg savner at komme på arbejde i butikken, og jeg har det skidt med, at min uddannelse er sat på pause. Men der er jo ikke noget at gøre ved det lige nu, siger Camilla Hansen, der selvom hun ikke kan tatovere kunder i butikken forsøger at få det bedste ud af nedlukningen.

– Jeg har tegnet og øvet mig en del, og det har været godt. Den bedste læring i mit fag er at sidde og tegne, men det er jo kedeligt at sidde derhjemme, når jeg er vant til at have kunder, som skal tatoveres, siger Camilla Hansen.

Udvider butikken

Hun har tatoveret i snart et år og oplevede derfor også, hvordan hendes uddannelse blev ramt af den første nedlukning i foråret 2020.

Camilla Hansen har altid været glad for at tegne, men havde ikke regnet med at gøre det til en levevej. Hun har, før hun blev tatovørelev, svinget saksen som frisør, serveret mad som tjener samt forsøgt sig som håndværkerelev.

Det var først, da hun startede i tattooshoppen i Rønne, at hun fandt det, hun virkelig brænder for. Camilla Hansen glæder sig derfor til, at samfundet åbner, og hun igen kan komme på arbejde i tatovørbutikken. Good Times Tattoo renoverer lige nu deres lokaler, så de kan huse flere gæster, når de engang kan åbne igen.

– Jeg vil rigtig gerne begynde at tatovere igen. Lige nu udvider vi butikken, så vi har plads til flere kunder, når vi engang kan åbne igen, siger Camilla Hansen.