Forening vil holde liv i teaterlivet

Forening vil holde liv i teaterlivet
Jette Glavind Pedersen og kollegerne i Teaterforeningen Bornholm gør, hvad de kan for at at flytte forestillinger for at undgå aflysninger. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
| 26. JAN 2021 • 06:46
Holger Larsen
Journalist

26. JAN 2021 • 06:46

KULTUR

– Det er en tidskrævende proces at aflyse og flytte spilledatoer, men vi gør ihærdigt en indsats, da vi ønsker at holde liv i teaterlivet her på Bornholm.

Det skriver Jette Glavind Pedersen, formand for Teaterforeningen Bornholm, i en pressemeddelelse. Hun tilføjer, at det også ligger foreningen på hjerte at støtte teaterproducenterne, "som har så mange skønne forestillinger, der blot venter på at komme rundt i Danmark og spille foran et publikum".

Jette Glavind Pedersen forklarer, at man gør alt for at finde nye datoer til teaterforestillinger frem for at aflyse på grund af coronarestriktioner. Senest har man flyttet forestillingen "Krigen har ikke et kvindeligt ansigt", til fredag den 26. marts, hvor hvor der bliver to forestillinger samme dag. Forestillingen "Mit liv som Niels" er flyttet til lørdag den 10. april.

– Billetter til de to flyttede forestillinger gælder til den nye dato. Er man forhindret den dag, kan man bytte til anden forestilling eller få pengene retur, oplyser Jette Glavind Pedersen, der fortæller, at der stadig er ledige billetter til begge forestillinger.