Festival får tilskud
Artillery på scenen ved metalfestivalen Raise Your Horns i 2019. Arkivfoto: Torben Østergaard Møller

3. MAR 2021 • 21:27 • AF HOLGER LARSEN • GRATIS

Festival får tilskud

KULTUR

Foreningen Raise Your Horns har ventet i spænding. To gange har kommunens musik- og teaterråd haft foreningens ansøgning om tilskud på dagsordenen, men udsat behandlingen. Tredje gang lykkedes det, og Raise Your Horns får et tilskud på 25.000 kroner.

Tilskuddet er til metalfestivalen Raise Your Horns, som i 2021 finder sted for fjerde år i træk og holdes den 10.-11. september i Musikhuzet i Rønne.

Det er i det hele taget gode dage for Raise Your Horns netop nu, idet foreningen forleden fik et tilsagn om tilskud på 10.000 kroner fra Sparekassen Bornholms Fond.

Formålet med festivalen er at skabe en tilbagevendende begivenhed med en bred profil inden for hård rock- og metalmusik med deltagelse af både up-coming bands og etablerede musikere fra ind- og udland.

Festivalen vil i år præsentere 12-13 bands fra de nordiske lande samt Spanien og Tyskland. Der arbejdes desuden på muligheden for at præsentere bands fra Østeuropa, fremgår det af rådets dagsorden.

Musik- og teaterrådet har desuden bevilget en underskudsgaranti på 4.400 kroner til Jazzklub Bornholm, som i 2021 vil holde fire koncerter med bornholmske amatørmusikere. 
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.