Det tegner til at blive et godt tilflytningsår
Der er stadig interesse for at flytte til Bornholm. Arkivfoto: Berit Hvassum

TILFLYTNING | BORNHOLM | GRATIS
9. JUL 2021 • 11:08
Henrik Nielsen
Journalist

Det tegner til at blive et godt tilflytningsår

I 2020 fik Bornholm flere end 80 nye indbyggere, og for første gang siden 2003 var der en stigning i befolkningstallet. Tendensen fortsætter, da øen ved udgangen af juni havde fået 172 flere indbyggere i 2021.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Tilflytterservice.

Der er stadig interesse for at flytte ud af storbyerne, og muligheden for at flytte og beholde sit job i København er blevet bedre efter corona, og det gør, at flere kan få puslespillet til at gå op.

– Vi kan se, at corona har gjort det muligt for mange at beholde deres job i København for så at arbejde det meste af tiden hjemmefra, siger tilflytterkonsulent Rune Holm i pressemeddelelsen.

Tilflytterservice har siden begyndelsen af 2021 vejledt 297 nye indbyggere, hvoraf 228 er voksne og 69 børn, og som enten allerede er flyttet eller kommer i den kommende tid.

I alt har 290 nye familier henvendt sig til Tilflytterservice i første halvår, fordi de gerne vil høre mere om Bornholm eller er klar til at rykke og skal få de sidste ting på plads.

Af pressemeddelelsen fremgår det, at Tilflytterservice har kontakt til flere end 500 voksne, som gerne vil til Bornholm, når job og bolig falder på plads.Flere nyheder