Der er gang i bestillingen af vaccinationer
Foto: Pernille Gjede

12. JAN 2021 • 14:57 • AF HOLGER-LARSEN • GRATIS

Der er gang i bestillingen af vaccinationer

CORONA

De første bornholmske borgere har modtaget invitationen til at blive vaccineret, men mange har ikke booket tid, har bekymringen lydt fra vaccinationscentret, hospitalet og regionskommunen.

Men tirsdag middag, knap et døgn før vaccinationscentret på Ullasvej i Rønne åbner onsdag klokken 10, er lederen af vaccinations- og testcentret, Helle Holm, ganske fortrøstningsfuld.

– Der er fuldt booket til onsdag, og der er kommet en hel del bestillinger på til torsdag. Der er kommet 40 tidsbestillinger siden i går, og bare i det sidste kvarter er der kommet fem ekstra til torsdag. Der kommer hele tiden bestillinger, så jeg tror ikke, at der er problemer, siger Helle Holm.

Gruppen, der for øjeblikket invitationer til at blive vaccineret mod covid-19, er borgere, der er fyldt 65 år, og som modtager både personlig pleje og praktisk hjælp, samt ældre med særlig øget risiko. De lokale sundhedsmyndigheder har opfordret pårørende til ældre i vaccinationsmålgruppen til at hjælpe deres ældre med tilmeldingen, hvis de ønsker at blive vaccineret.

Nogle ældre har udtrykt bekymringer for at stå længe i kø. hvordan kommer I til at håndtere det?

– Jeg tror ikke, at man kommer til at stå længe i kø for at blive vaccineret. Der skulle gerne være et flow i det hele tiden. Man skal bare holde sine tider og undlade at komme alt for tidligt. For ellers kommer man til at vente, siger Helle Holm.

Bil lugtede af narko
25. JAN 2021 • 09:17 • GRATIS

Bil lugtede af narko

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.