Den kommende sæson byder på 23 forestillinger
Vicki Berlin med de bornholmske rødder opfører sammen med Rasmus Krogsgaard "Småt Brændbart". Pr-foto

9. MAJ 2021 • 13:19 • GRATIS

Den kommende sæson byder på 23 forestillinger

TEATER

Teaterforeningen Bornholm har lagt sit nye sæsonprogram for 2021-22 fast, og inden længe vil det være klar til præsentation, oplyser Jette Glavind Pedersen fra foreningen i en pressemeddelelse, som blandt andet fortsætter:

– Aldrig har det været så eventyrligt godt at fortælle om vores næste sæson 2021-22, for vi har savnet teatret og ønsker at give den fuld gas. Vi tror, at bornholmerne i den grad er sultne efter at få kulturoplevelser, og derfor bliver det en stor fornøjelse at offentliggøre vores program. Der bliver i alt 23 forskellige professionelle forestillinger, som spilles tre steder på Bornholm. Langt de fleste opføres på Rønne Theater, men også Musikhuzet i Rønne lægger lokaler til forestillinger samt Gudhjem Museum, som vi i sidste sæson oplevede som et spændende sted at se teaterkunst i samspil mellem al den anden kunst, som findes der.

– I den nye sæson skal vi blandt andet møde Vicki Berlin og Rasmus Krogsgaard i deres samproduktion "Småt Brændbart". En hylende morsom, musikalsk og rørende statusopdatering – set fra midten af livet. I foråret 2020 måtte vi på grund af corona aflyse forestillingen "2 på tur" med Kurt Ravn og Peter Schrøder, som to ældre herrer på eventyr. De flygter fra hospitalet og nægter at give op, før livet er helt slut. En forestilling fuld af livsglæde og håb. Heldigvis er det nu lykkedes af få den til Bornholm i næste sæson.

Thit

– De tre operadivaer Tuva Semmingsen, Signe Asmussen og Andrea Pellegrini kommer også til Bornholm i næste sæson. Det bliver med forestillingen "Den sidste turist i Europa", som fik enestående anmeldelser ved premieren i Tivoli sidste år.

"Valkyriens kamp", en ny dansk musikforestilling om Thit Jensen, finder også vej til Bornholm. Det bliver på Gudhjem Museum, fortællingen om forfatterinden Thit Jensen bliver åbenbaret med historien om den moderne kvindes frigørelse i samfundsmæssig, kunstnerisk og seksuel forstand. Nationalt og internationalt bliver hun kvindekampens "superstjerne" i en tid, hvor man hverken havde sprog eller begreber for dette. Vi tror, at det bliver endnu en spændende kunstnerisk teateroplevelse, fortæller Jette Glavind Pedersen.

Dette er blot fire af de oplevelser, som er i vente, oplyser hun videre og slår fast, at der altså er 19 andre, som man må læse om fra den 17. maj, hvor Teaterforeningen Bornholms hjemmeside åbner.

Et trykt program er også på vej senere på måneden.

 

 
SENESTE NYHEDER

13. JUN 2021 • 10:48 • GRATIS
Livsmening opstår i samspil med andre
13. JUN 2021 • 08:15 • GRATIS
Spirituskørsel i Poulsker
13. JUN 2021 • 05:56
10 boliger har skiftet ejer

MEST LÆSTE BORNHOLM

12. JUN 2021 • 08:40 • GRATIS
Slåskamp og spritkørsel i Snogebæk
12. JUN 2021 • 09:00 • GRATIS
Brand på mark ved Ølenevej
11. JUN 2021 • 19:32 • GRATIS
Russiske fly krænker dansk luftrum nær Bornholm
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.