Debat: Knudsker Rådhus - det giver mening

Debat: Knudsker Rådhus - det giver mening
Foto: Jens-Erik Larsen
| ABONNENT | 21. APR 2021 • 12:08
Af:
Karen Lynn Jacobsen
medlem Østbornholms Socialdemokratiske Partiforening
kandidat til KV-21
| ABONNENT
21. APR 2021 • 12:08

LÆSERBREV

Det er aldrig nemt, at sidde med flere kasketter med hver deres perspektiv, og man kan til tider være i tvivl om min holdning.

Som medlem af Socialdemokratiet samt kandidat til kommunalvalget til november, bakker jeg op om en samling af de administrative medarbejdere på Knudsker Rådhus.

Det giver mening, at man får nem adgang til kollegaerne på tværs af de diverse centre, uden at vi skal booke et telefonopkald i kalendre, som ofte er booket med andre aftaler flere uger frem.

Det giver mening, at man kan sidde til frokost og sparre med hinanden, og det giver mening, at man lige kan stikke hovedet ind til budgetmedarbejderen for at stille et par spørgsmål i stedet for, at vi mødes via Skype eller kører tværs over øen. Skype virker på mange måder, men er bestemt ikke den optimale afløser for fysisk tilstedeværelse.

Samtidig kæmper jeg for en bygning, som medvirker til trivsel, arbejdsro og mere tid til opgaverne fremfor på tid anvendt på landevejen eller til Skype-møder.

Vi ønsker alle sammen de bedste vilkår for kommunens ansatte i dag, i morgen og i fremtiden – vi skal bare fokusere på løsninger!