Brandchef: Nu slipper man for den lange ventetid

Brandchef: Nu slipper man for den lange ventetid
Viceberedskabschef for Bornholms Brandvæsen, Klaus Rønne Jensen, bekræfter, at responstiden i det bornholmske brandvæsen fremover vil være kortere i forbindelse med det akutte redningsberedskab. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
NYHED | ABONNENT | 5. OKT 2022 • 13:57
NYHED | ABONNENT
5. OKT 2022 • 13:57

Det nye overfladeberedskab vil efter al sandsynlighed komme til at redde menneskeliv, siger Klaus Rønne Jensen fra Bornholms Brandvæsen.

Den gamle dykkertjeneste er afskaffet, men beredskabet på Bornholm er markant hurtigere med den nye overfladeredning. Det siger Klaus Rønne Jensen, leder af det bornholmske beredskab. Overfladeredningen i havne og kystnære områder varetages fremover af brandvæsnets egne folk, og de har derfor fået en ny uddannelse i overfladeredning samtidig med, at de har fået nyt redningsudstyr.


Vil du have adgang til artiklen?Første måned 0 kr.
Herefter 209 kr./md.


Få Lørdags Berlingeren GRATIS sammen med Tidende.


Jeg giver hermed tilladelse til, at Bornholms Tidende deler mit navn, telefonnummer, adresse og e-mail med Berlingske Media A/S med henblik på? markedsføring af Berlingske Media A/S produkter. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 18 år. I Berlingskes privatlivspolitik kan du læse mere om tredjeparter, og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.
Se andre abonnementer her