Bookingerne strømmer ind til ny frisør

Bookingerne strømmer ind til ny frisør
Kamilla Dam åbner mandag den 7. juni frisørsalonen K Hair overfor det gamle bibliotek på Eskildsgade. Hun har kæreste og to børn på halvandet og fire år. Foto: Berit Hvassum
| ABONNENT | 2. JUN 2021 • 14:36
| ABONNENT
2. JUN 2021 • 14:36

ERHVERV

Kamilla Dam går rundt i sin nye salon, K Hair, i Eskildsgade iført bukser og top i flaskegrønt velour. Håndværkerne hamrer og saver i de tilstødende lokaler, og hvis alt går efter planen, er de færdige til åbningen på mandag.

Kamilla Dam, 25, er uddannet frisør og har boet i Aakirkeby i treethalvt år.

Hun synes, der mangler en ung frisør i Aakirkeby. Samtidig har hun altid haft et ønske om at blive selvstændig, og med den nye salon i Eskildsgade går drømmen i opfyldelse.

– Indtil videre ser det lovende ud. Der er næsten fuldt booket de første på uger, siger Kamilla Dam, der er født og opvokset i Nexø.

Målbevidst og mor til to

Under læretiden i Klip og Z i Rønne blev Kamilla Dam bekræftet i, at frisørfaget var det perfekte fag for hende. Hun beskriver sig selv som målbevidst og hårt arbejdende.

– Jeg kan godt lide at klippe og farve, og at folk er glade, når de går fra salonen. Og det der med at være sin egen chef, det ligger også godt til mig. Jeg fik et barn som 21-årig, og folk spurgte, er du sikker på, at du skal have børn så tidligt. Selvfølgelig skal jeg det, det er det, jeg vil. Det er lidt det samme med det her. Det er et kæmpe arbejde, men nu gør vi det. Og så ser vi, siger hun.

Til stede på de sociale medier

Man booker tider på K Hairs online bookingsystem, og Kamilla Dam glæder sig over, at bestillingerne allerede tikker ind. Men hun vil også prøve at fange kundernes opmærksomhed på de sociale medier.

– Når folk leder efter en ny frisør, så starter de tit med at kigge lidt på facebook og instagram, siger hun.

Kamilla Dam er inspireret af en af sine holdkammerater fra Frisørskoen, Julie Eline, som åbnede salon på Sjælland for et halvt år siden.

– Hun laver bare den fedeste instagram. Det er lige præcis sådan, jeg gerne vil vise mig udadtil.