Biograf fik stor opbakning til foredrag med heksebørnenes mor
Anja Lovén fra Din Nødhjælp holdt lørdag foredrag i Rønne Bio om sit arbejde med de såkaldte heksebørn i Nigeria. Bagefter signerede hun sin selvbiografi i selskab med sønnen David Jr. Foto: Viki Petersen

1. NOV 2020 • 11:23
Af: henrik-nielsen

Biograf fik stor opbakning til foredrag med heksebørnenes mor

KULTUR

Det er altid lidt nervepirrende at prøve noget, man ikke er vant til, og i en biograf er man primært vant til at vise film. På grund af corona tænker de lokale biografer imidlertid nye tanker, og i Rønne Bio resulterede det i et foredrag lørdag eftermiddag.

På scenen stod Anja Lovén, der også er kendt som heksebørnenes mor, fordi hun efter at have set en dokumentar om de såkaldte heksebørn i Nigeria i 2012 valgte at opsige sit job, sælge sine ejendele, samle penge ind og rejse til Nigeria for at hjælpe de udstødte børn. Heksebørn er børn, som skiller sig ud og opfører sig anderledes. Hvis en ulykke rammer familien, kan barnet få skylden og blive udstødt, tortureret eller slået ihjel.

I en pressemeddelelse fortæller direktør Viki Petersen fra Rønne Bio, at der var stor opbakning til foredraget, som hun beskriver som spændende og medrivende.

Foredraget havde hun arrangeret i samarbejde med Sussie Harild Nielsen, der har Smykkeskrinet i Rønne, hvor hun blandt andet sælger smykker fra Nordahl Jewellery, der støtter Anja Lovéns nødhjælpsarbejde i Nigeria. I forbindelse med foredraget var det muligt at købe både smykker og Anja Lovéns selvbiografi "Heksebørnenes mor - Min rejse til Håbets Land".

Viki Petersen er glad for den store tilslutning til foredraget og glæder sig allerede til næste foredrag i biografen.

| MEDLEM
Tillykke
| MEDLEM
Dødsfald
Flere nyheder