Årets virksomhed hylder digital omstilling
Illustration: Bornholms Erhvervsservice

27. APR 2021 • 07:34 • AF HENRIK NIELSEN • GRATIS

Årets virksomhed hylder digital omstilling

ERHVERV

Til august kårer Bornholms Erhvervsservice Årets Virksomhed, som i år skal findes blandt de virksomheder, der har gjort en særlig indsats inden for digital omstilling. Alle kan indstille virksomheder til prisen, fremgår det af en pressemeddelelse.

Digitalisering kan være en webshopløsning, et nyt bookingsystem, robotteknologi eller et online ordre- og logistikhåndteringssystem.

– Digitaliseringen er et middel til at styrke en virksomheds effektivitet og dermed konkurrenceevne. Mulighederne er mange, og derfor glæder vi os til at se, hvilke kandidater der bliver indstillet i år, siger erhvervschef Christa Lodahl i Business Center Bornholm i pressemeddelelsen.

Indstillingsperioden løber til og med maj.

Ifølge Bornholms Erhvervsservice er Årets virksomhed en hyldest til det bornholmske erhvervsliv, der er med til at holde hjulene i gang og bidrager med attraktive arbejdspladser, indtjening og til øens omdømme.

– Foruden anerkendelsen skal kåringen af Årets virksomhed også sætte fokus på de mange tiltag, der iværksættes hos øens virksomheder. Nogle får hjælp via erhvervsfremmesystemet, som har oprustet med tilbud og indsatser for at understøtte virksomhederne med den digitale omstilling, mens andre virksomheder selv tager teten. Det kan også være at bruge digitale løsninger i mangel på arbejdskraft, så vi bruger hænderne klogt, siger Karen Bladt, som er formand for Business Center Bornholm og direktør i Hasle Refractories A/S.

Kandidaterne vil løbende blive offentliggjort på Business Center Bornholms hjemmeside og facebookside. Blandt de indstillede vil Bornholms Erhvervsservice udpege tre nominerede virksomheder til et finalefelt. Vinderen findes af en nedsat jury, og selve kåringen vil finde sted ved et arrangement den 27. august.

 


JURYEN

• Thomas Thors, borgmester

• Johannes Nilsson, kommunaldirektør

• Karen Bladt, formand for Business Center Bornholm og direktør i Hasle Refractories A/S

• Katrine Paaby Joensen, direktør i Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.