71 læsere vil i teatret med borgmesteren
Tidende inviterer læserne til at opleve et live-interview med den nye borgmester, Jacob Trøst, i Rønne Teater nu på torsdag. Arkivfoto.

NYHED | RØNNE
23. NOV 2021 • 14:40

71 læsere vil i teatret med borgmesteren

Tirsdag eftermiddag har 71 læsere tilmeldt sig Tidendes live-interview med den nye borgmester i Rønne Teater.

Bornholms kommende borgmester, Jacob Trøst, kan se frem til at møde en god håndfuld af de engagerede medlemmer af Bornholms Tidende på torsdag i Rønne Teater.

Tidende har inviteret alle medlemmer i teateret for at opleve den nye borgmester blive interviewet om alt fra sig selv til fremtidens Bornholm. Interviewet udføres af politisk reporter Jakob Marschner.

Tirsdag eftermiddag har 71 læsere tilmeldt sig. Arrangementet er et samarbejde mellem Bornholms Teater og Tidende.

Selvom myndighederne først kræver fremvisning af coronapas med dokumentation for vaccine eller frisk negativ test ved arrangementer større end 200 deltagere, er der indført krav om fremvisning af coronapas til arrangementet.

Der er udover sprit indført rigeligt med afstand ved live interviewet, hvor kun en del af salens i alt 300 pladser vil blive taget i brug. Derved kan alle selskaber placeres med en tom plads imellem sig og nedbringe smittemulighederne.

Alle medlemmer af Tidende kan bestille op til fem billetter uden ekstra betaling. Dog opkræves der et udeblivelsesgebyr på 100 kroner, hvis man ikke benytter sin billet. Billetter bestilles på mail@tidende.dk eller telefon 56903000.Flere nyheder