Laura måtte opgive Mont Blanc-trailløb
Laura og Tommy Sommer Hulgaard havde også tid til at nyde udsigten omkring Mont Blanc

4. SEP 2019 • 11:45SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Laura måtte opgive Mont Blanc-trailløb

- Det blev ikke i år, jeg skulle gennemføre TDS-ruten, skriver Viking-løberen Laura Sommer Hulgaard på sin facebook-profil, efter at hun i sidste uge måtte opgive at fuldføre det 146,7 kilometer lange Ultra Trail Mont Blanc-løb i terrænet omkring Europas højeste bjerg, franske Mont Blanc.

- Jeg havde stort set fra starten problemer med at styre min vejrtrækning. På vej op ad det andet bjerg blev jeg meget svimmel, men fortsatte i håb om, at det blev bedre!

- Efter 51 km skulle vi opad igen, og da jeg næsten var oppe, fik jeg et voldsomt angstanfald. Da jeg fik styr på mig selv, valgte Tommy (Lauras mand, red.) og jeg, på baggrund af de sidste mange timers oplevelser, at jeg skulle stoppe. Det blev bare ikke min dag i dag, skriver den 41-årige Viking-løber.

Tommy Sommer Hulgaard fortsatte derimod den lange tur i noget af det mest sindssyge terræn, man kan forestille, og gennemførte i tiden 31 timer og 24 minutter. Det gav ham sammenlagt en placering som nummer 242.

Laura Sommer Hulgaard har to gange tidligere gennemført den korte Ultra Trail Mont Blanc-rute på 103 kilometer.Køb dagens avis som e-paper fra kl. 14.00 - Klik her