Bornholm Golf Open er i gang: Godt vejr og god stemning

30. AUG 2019 • 12:32SPORT • AF ALLAN JUHL

Bornholm Golf Open er i gang: Godt vejr og god stemning

Den 30. udgave af Bornholm Golf Open blev indledt med greensome i Rønne og single spil på Old Course i Rø.

I Rønne havde det regnet af, inden de første spillere blev sendt ud på banen i Robbedale, så stemningen var god og spillet gled stort set uden forsinkelse.

I A-rækken lagde far og datter, Carsten Holm og Rikke Holm Christensen fra Søllerød sig i spidsen med 36 point. De lokale spillere fra BGK, Bente og Leif Kielgast fik 35 point og samme scorer fik klubkammeraterne Kai Jørgensen og Lasse Dellgren på tredjepladsen. Berit Smith og Karl Hansen fra Kalundborg fik også 35 point, så det er rimelig tæt i toppen af A-rækken før fredagens runde i Rø.

I B-rækken er det lige så tæt, i det tre hold har 39 point. Det er Frank Dalsten og Morten Louis Levysohn fra Søllerød Golfklub, Ole Olsen og Finn Olsen fra Nexø Golf Klub og Søren B. Johansen og Jørgen Holm fra BGK.

Derefter følger et andet lokalt par, Birger Voss Straarup og Susanne Meinertz fra BGK, med 37 point.

Kim Westh er i spidsen

I singleturneringen er de 110 deltagere opdelt i flere rækker. De bedste herrer spiller slagspil og her har Kim Westh fra Nordbornholm lagt sig i spidsen med en runde i 75 slag brutto og 70 slag netto. Casper Pihl Rasmussen fra Sydsjælland er tre slag efter og Claus R. Povlsen fra BGK er yderligere tre slag efter.

Søllerød dominerer hos damerne

I damerække var der meget høje scorer på første spilledag i Rø og med 93 slag fører norske Dorte Lindoe foran Susanne Lisa Madsen fra Søllerød med 94 slag. Så følger tre spillere med 96 slag. Det er Lisbeth Ridder Ebbesen fra Søllerød, Mette Munch Mikkelsen fra Maribo Sø Golfklub samt Charlotte Poulsen også fra Søllerød.

Halvdelen af spillerne i top-10, brutto, er fra Søllerød. Med handicap er det Susanne Lisa Madsen og Charlotte Poulsen fra Søllerød der fører med 75 nettoslag.