BHS-Almeborg henter ung verdensmester

30. AUG 2019 • 08:27SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

BHS-Almeborg henter ung verdensmester

Det Bornholmske cykelhold BHS-Almeborg Bornholm har sikret sig endnu et ungt stort talent til den kommende sæson. Holdet har allerede offentliggjort, at man har hentet den danske juniormester Joshua Gudnitz, og fredag kan holdet så også offentliggøre, at man har skrevet kontrakt med Benjamin Hertz, som fornylig blev verdensmester på banen i disciplinen Scratch.

Ligesom Joshua kommer Benjamin Hertz til Bornholm fra det succesfulde ungdomshold Team ABC Junior.

Ud over at være verdens bedste på banen, er Benjamin Hertz også en dygtig rytter på landevejen. Han har i 2019 hele 17 top 10-placeringer, hvoraf flere af dem er ved store cykelløb som DM og Nations Cup-løb.

Sportsdirektør Christian Juul Andreasen fortæller, at han er glad for, at det er lykkedes at hente Benjamin Hertz.

– Jeg ser Benjamin Hertz som en særdeles stabil og stærk cykelrytter. Hans resultater vidner om, at han er en rytter med et stort potentiale. Vi havde ham med på træningslejr i sommer, hvor vi lige så hinanden an, og jeg tror, han vil passe perfekt ind på vores hold. Nu skal vi blot gøre ham klar til cykelløb på seniorniveau. Jeg glæder mig derfor meget til at byde Benjamin Hertz velkommen.

Benjamin Hertz glæder sig til at køre for det bornholmske hold.

– Jeg er enormt glad for at få chancen på et af Europas bedste kontinentalhold. Jeg kunne ikke forestille mig noget bedre sted at fortsætte min udvikling som cykelrytter. Næste år er jeg førsteårssenior, og derfor har det været vigtigt for mig at komme til et hold med styr på sagerne. Så jeg glæder mig meget til at starte på mit nye hold i løbet af efteråret.