Rasmus Messerschmidt topseedet til Grand Prix Circuit
Arkivfoto.

29. AUG 2019 • 12:16SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Rasmus Messerschmidt topseedet til Grand Prix Circuit

Rasmus Messerschmidt er toopseedet, når der i weekenden spilles den første turneringsudgave af Grand Prix Circuit i Aarhus Badmintonklub, der byder på fine præmiepenger, professionelt halsetup, players lounge og ikke mindst muligheden for at måle sig med jævnbyrdige modstandere.

Fem nye sammenhængende turneringer i fem forskellige byer for den danske senior-subelite og landets bedste U17- og U19-spillere.

Det er, hvad der venter i løbet af sæsonen, når seniormesterrækketurneringen Grand Prix Circuit for første gang brages i gang i Aarhus fra fredag og henover weekenden.

Rasmus Messerschmidt stiller op for Værløse Badminton og bornholmeren møder i første runde Søren Hald fra Gentofte.

Det er ikke småpenge, som er på højkant ved de første fire turneringer af Grand Prix Circuit, som spilles i henholdsvis Aarhus, Skovshoved, Lillerød og Aalborg, hvor beløbene ligger mellem 30.000-50.000 kroner, mens finalestævnet i Svendborg tæller en præmiesum på 100.000 kroner.

– Hele turneringen spilles under unikke rammer og med et professionelt setup, som samlet set skal bidrage til at løfte den danske seniorturneringsstruktur og udvikle såvel unge (U17- og U19-) talenter som den øvrige sub-elite i Danmark, fortæller Badminton Danmarks sportschef, Jens Meibom i en pressemeddelelse.