Stærk holdpræstation sender Lisson i top-10
Lasse Norman Hansen vandt fredagens etape i Vejle. Foto: Kasper Rasmussen

23. AUG 2019 • 18:36SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Stærk holdpræstation sender Lisson i top-10

Lasse Norman Hansen var stærkest på 3. etape af PostNord Danmark Rundt fra Holstebro til Vejle, hvor kaptajnen hos BHS-Almeborg kørte sig i top-10 i det samlede klassement.

Christoffer Lisson mener det, når han siger, at han vil slutte i top-10 til Danmark Rundt. På den berygtede kongeetape med den frygtede bakke Kiddesvej i Vejle viste BHS-Almeborg igen, at man kan regne med dem.

I år er holdets primære opgave at køre Christoffer Lisson, som skal i top-10, og efter en stærk holdpræstation ligger kaptajnen nu, hvor han skal i det samlede klassement.

På fredagens etape kom Christoffer Lisson i mål som nummer 22, det var et halv minut efter dagens vinder, Lasse Norman. Før dagens etape lå Lisson 17 i det samlede klassementet, men med dagens præstation er placeringen nu vekslet til en plads som nummer 10.

Det glæder den 23-årige rytter, som nu drømmer om at avancere yderligere i klassementet.

– Det gik vel næsten så godt, som det kunne i dag. Jeg synes, at jeg viser, at jeg er god nok til at være med, og det skyldes også en utrolig stærk holdpræstation. De hjalp mig meget derude, og jeg skulle jo nærmest ikke røre en finger selv, siger Christoffer Lisson.

Lisson var en smule skuffet over egen præstation på gårsdagens enkeltstart. Alligevel tror han, at han kan avancere yderligere i de samlede klassementet på hjemmebane lørdag.

Lisson stiller sig nemlig ikke tilfreds med top-10.

– Der er ikke nogen, der kører for at holde en tiendeplads. Så jeg vil se, om jeg kan komme nogle pladser frem, og jeg tror på, at det kan lade sig gøre at komme i top-5. Ruten i morgen kender jeg godt. Jeg har tilbragt mange timer på vejene i vestsjælland, så det håber jeg, man vil kunne se i morgen, siger Christoffer Lisson, som er fra Kalundborg.

Lørdag skal rytterne ud på en 175 kilometer lang rute fra Korsør til Asnæs.