Kampvalg om pladserne i DBU Bornholms bestyrelse
Fem kandidater stiller op i kampen om de tre bestyrelsespladser, der skal besættes på fodboldens årsmøde i Allinge i aften

21. FEB 2019 • 11:39SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Kampvalg om pladserne i DBU Bornholms bestyrelse

Der bliver kamp om sæderne i DBU Bornholms bestyrelse, når de bornholmske fodboldledere i aften samles til det årlige repræsentantskabsmøde i Bornholms Kultur- og Idrætscenter i Allinge.

Tre af de menige bestyrelsesmedlemmer er på valg, og af dem stiller Henning Jensen og Frank Granlyst op til genvalg. Næstformand Dan Dellgren har derimod tilkendegivet, at han ikke genopstiller.

Henning Jensen og Frank Granlyst får ikke færre end tre konkurrenter i kampen om de tre bestyrelsesposter, der skal besættes i aften – den tidl. fodboldformand i Knudsker IF Erik Andersen, den mangeårige altmuligmand og ungdomsleder i AaIF Jimmi Sonne samt ikke uventet formanden for Nexø Boldklub, Erik Kristensen.

52-årige Erik Andersen har tidligere siddet i DBU Bornholms bestyrelse, men det var helt tilbage i 1991-94. Snart er det også to år siden, han trak sig som fodboldformand i Knudsker IF.

- Men jeg er ikke gammel nok til bare at sidde og høre fuglene synge, og opfordret af flere forskellige klubfolk må jeg også erkende, at det er nu, det skal være, hvis jeg stadig skal kunne bidrage med noget til bornholmsk fodbold, siger Erik Andersen, som ikke lægger skjul på, at han undervejs i processen har talt en del med Jimmi Sonne, som igen har været i kontakt med NB-formand Erik Kristensen.

- Men vi stiller op som tre enkeltpersoner, og så tager vi den derfra, hvis en eller flere af os skulle blive valgt, understreger Knudsker-lederen.