Viking/Rønne styrer mod oprykning: Vinder topkamp mod CBS

12. JAN 2019 • 16:06SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Viking/Rønne styrer mod oprykning: Vinder topkamp mod CBS

Viking/Rønne er fortsat ubesejret i serie 1. Hjemme i Rønne Hallen hentede bornholmerne lørdag en vigtig sejr på 28-24 over CBS Håndbold, og dermed spillede holdet sig op på andenpladsen i serie 1.

Det begyndte ellers skidt for Viking/Rønne, som haltede efter københavnerne i kampens indledning.

Bornholmerne kom hurtig bagud 4-0, og der skulle gå fem minutter før hjemmeholdet kom på tavlen.

Efter 20 minutter var stillingen 10-15 i gæsternes favør. Men så var det som om, at kampens betydning gik op for bornholmerne, som fem minutter senere reducerede til 15-15.

I anden halvleg fulgtes holdene længe, men da det virkelig gjaldt, var Viking/Rønne stærkest, og det var derfor fuldt fortjent sejr, at holdet i en stærk slutspurgt vandt overbevisende 28-24 foran et pænt fremmøde i Rønne Hallen.

– Vi mødte et rigtig godt hold, som straffede os i begyndelsen af kampen. Men vi arbejder os ind i kampen, og derfor vinder vi, sagde træner for Viking/Rønne, Michael Mortensen efter kampen.

Med sejren ligger holdet nummer to med fire point op til rækkens duks VHC/Vidar 2. Men mens VHC/Vidar har spillet 10 kampe, har Viking/Rønne blot spillet 7 kampe.

Derfor medgiver Michael Mortensen også, at det begynder at se lovende ud.

– Det ser godt ud. Vi forsøger at vinde hver gang, og gør vi det, så vinder vi rækken, sagde Michael Mortensen selvsikkert.