Molslinjen: Ny menu med flere lokale råvarer på vej til færgen
Foto: Berit Hvassum

14. DEC 2018 • 20:22 • AF TOMMY KAAS

Molslinjen: Ny menu med flere lokale råvarer på vej til færgen

Molslinjens cateringchef Henrik Petersen skifter menuerne på Express 1 i løbet af januar. Det oplyser Molslinjen til Bornholms Tidende.

I den forbindelse kommer der flere lokale råvarer i spil, lover Henrik Petersen.

Maden om bord på hurtigfærgen har været noget udskældt, men nu er der altså et nyt touch på vej fra den tidligere chef hos gourmetrestauranten på Stammershalle Badehotel.

Shoppen om bord på hurtigfærgen er også blevet tilføjet en række bornholmske produkter.

Molslinjen samarbejder i øjeblikket med producenterne Lehnsgaard, Johannes Dam, Smedens, Østersøens Brænderi, Den Bornholmske Spritfabrik, Karamel Kompagniet, Svaneke Bolcher, Bornholmer Sennep og Svaneke Bryghus, viser en liste over producenterne, som Bornholms Tidende har fået af rederiet.

Rederiet oplyser i den forbindelse, at Henrik Petersen hele tiden arbejder med nye leverandører, og at der er nye varer på vej ind.