Passagerernes formand: Molslinjen ser ikke aflyste afgange som et stort problem
Foto: Berit Hvassum

5. NOV 2018 • 11:44 • AF JAKOB MARSCHNER / TOMMY KAAS

Passagerernes formand: Molslinjen ser ikke aflyste afgange som et stort problem

Ann Hartl og resten af trafikkontaktrådet har mandag siddet i møde med Molslinjen, og ligesom andre mødedeltagere beretter formanden for Bornholms Passagerforening om et rederi, der er defensivt og meget optaget af at forsvare sine valg omkring sejladsen.

– Jeg synes, at vi bevæger os lidt. Men vi har stadig et selskab, der ønsker at overbevise os om deres indtryk af, hvordan vores verden ser ud. De mener, at de har overholdt kontrakten, og kontrakten er så heller ikke nødvendigvis vores ven i alt det her, siger Ann Hartl til Bornholms Tidende.

Antallet af aflyste afgange betragter Molslinjen ifølge Ann Hartl heller ikke som et lige stort problem, som bornholmerne gør.

– Vi har drøftet de mange aflysninger, og her synes de selv, at det går meget godt. Det kan vi så hurtigt dokumentere, at det synes bornholmerne ikke, men det siger de altså, siger hun.

– Der, hvor de medgiver noget, er, at kommunikationen kan forbedres, og at det ikke dur at aflyse 6.30-færgen klokken 20.30 aftenen før. Kommunikationen om ændret sejlplan og samspillet med Bornholmerbussen mener de også, at de har en plan for, hvordan de kan forbedre, siger Ann Hartl.