Kontaktråd følger op på kritik af Bornholmslinjen
Foto: Berit Hvassum

21. OKT 2018 • 09:44 • AF HENRIK NIELSEN

Kontaktråd følger op på kritik af Bornholmslinjen

Formandsskabet i Kontaktrådet for Trafikbetjeningen af Bornholm vil på et møde mandag følge op på aftalerne fra det seneste møde med Bornholmslinjen, og blandt emnerne er manglende rettidighed for godstransporten, ønske om flere pensionistbilletter, bedre kommunikation og et rabatklippekort. Det fremgår af en pressemeddelelse fra regionskommunen.

– Bornholmslinjens opstart på ruten har helt naturligt medført en masse spørgsmål, tvivl og også en del problemer. Nogle af disse har været opstartsproblemer, men der er forsat lidt uklarhed over prisstrukturen, ligesom vi forsat får meldinger om udfordringer på godssiden. Formandsskabets vil i morgen gøre status over de forskellige udfordringer og vurdere, hvorvidt de har en karakter, hvor problemerne skal bæres videre til transportministeren, siger borgmester Winni Grosbøll i pressemeddelelsen som formand for kontaktrådet.

På mødet skal formandsskabet kigge nærmere på de skriftlige svar, som Bornholmslinjen er kommet med i forlængelse af rederiets seneste møde med rådet. De handler blandt andet om forsinkelser på godset på Rønne-Køge samt problemer med at få al godset med til Bornholm.