Allan Kuhn: Vi kunne have tabt 7-0 eller 8-0
Foto: Berit Hvassum

1. OKT 2018 • 14:11SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Allan Kuhn: Vi kunne have tabt 7-0 eller 8-0

Hobro tabte 5-2 til FC Midtjylland lørdag, men træner Allan Kuhn er glad for, at det ikke gik værre
Hobro blev fuldstændig pillet fra hinanden i første halvleg, og nordjyderne kan være glade for, at den kun stod 4-0 ved pausen.

Det er bornholmeren da også udmærket klar over.

– Jeg smiler ikke, fordi vi tabte 5-2. Jeg smiler, fordi vi næsten fik slettet den første halvleg fra nethinden. Det gør, at vi kan fortsætte med tro på tingene, siger han til Ekstra Bladet.

– Vi kunne have tabt 7-0 eller 8-0, hvis tendensen fra første halvleg fortsatte. Det havde ikke været til at bære. I stedet vandt vi anden halvleg 2-1, og selv om det er ligegyldigt i det store billede, så har det en enorm betydning, at gutterne viste, de ville dø for sagerne efter pausen, siger Allan Kuhn til Ekstra Bladet.

Udover selve nederlagt gjorde det særligt ondt på Kuhn, at flere af FC Midtjyllands mål blev scoret på dødbolde. Men det betyder bare, at træneren ved, hvad holdet skal bruge tid på til træning i den kommende tid.

Det har de i hvert fald en uge til at forbedre, inden FC Nordsjælland kommer på besøg i Hobro om en uge. Hobro ligger fortsat sidst i Superligaen med kun seks point for 11 kampe.