Bornholmslinjen har nye tilbud klar til pendlere

13. SEP 2018 • 11:00 • AF JAKOB MARSCHNER

Bornholmslinjen har nye tilbud klar til pendlere

Bornholmslinjen har tilbudt at lave om på de pendleraftaler, der også har været mål for kritik i rederiets to første uger til søs. Det nye rederi lagde torsdag morgen sit forslag til en erhvervspendleraftale frem for Trafikkontaktrådet. Rederiet vil desuden præsentere et nyt 10-turskort, der primært er rettet mod familier.

– Jeg synes, at vores forslag blev rigtig godt modtaget. Det er vigtigt at pointere, at det er forslag, der først skal godkendes i Transportministeriet, siger Carsten Jensen, administrererende direktør i Bornholmslinjen.

Rederiet har i den første tid brugt en pendlerordning, der er personlig og knyttet til et bestemt køretøj. Det har skabt besvær i husstande, hvor flere personer pendler og nogle gange også bruger flere køretøjer.

Her tilbyder Bornholmslinjen nu, at kunderne får mulighed for at logge på deres profil på bornholmslinjen.dk og ændre bilens nummerplade for en reservation. Kunden vil beholde pendlerprisen, og aftalen vil også tælle med i pendlerprisen.

Hvis kunden køber ny bil, kommer Bornholmslinjen kritikken i møde med et forslag om, at nummerpladen kan ændres i aftalen , så den ny bil kører videre på den hidtidige pendleraftale

Bornholmslinjen præsenterede torsdag morgen desuden sit forslag til en ny erhvervspendleraftale. Den handler om, at firmaer kan oprette en virksomhedsaftale og registrere op til alle sine køretøjer. Alle overfarter med samme type køretøj vil så tælle med i samme pendleraftale, for eksempel lav personbil eller høj personbil med anhænger.

Endelig spiller Bornholmslinjen også ud med et 10-turskort, i første omgang over for Transportministeriet.

– Vi synes selv, at det er et rigtig godt initiativ, som vi også godt kan se som en del af en bedre løsning, siger Carsten Jensen.