Drømmedestination: Cypern

SPONSORERET AF TRAVELMARKET.DK

Drømmedestination: Cypern

Kærlighedsgudinden Afrodite havde efter sigende en helt særlig tilknytning til Cypern, og vil du på en rigtig paradisferie, er dette da også et oplagt valg. Læs mere om Cypern som feriedestination lige her.

Hvordan kommer man til Cypern?
Cypern er en elsket og eftertragtet feriedestination, og derfor er det også ganske simpelt at komme dertil. Der er oftest blot et enkelt skift med fly, og du kan også tit være heldig at finde billige billetter. Har du ikke lyst til at planlægge det hele selv, kan du også sagtens finde masser af rejser til Cypern hos eksempelvis Travelmarket.dk, og på den måde bliver hele den skønne rejse altså planlagt for dig, så du blot kan læne dig tilbage og slappe af, imens nogle andre tager sig af alt det hårde arbejde.

Hvad kan man lave på Cypern?
Cypern er kendt for sine mange smukke strande og det lækre, blå vand, der omgiver øen. På øen finder du palmer, fine huler og kridhvidt sand. Derfor er det naturligvis også oplagt at bruge en del af ferien på at få en lækker tan og slappe af med en bog eller en forfriskende drink. Der er dog også mange andre ting, man kan give sig til på øen. Den bliver ikke koblet sammen med gudinden for skønhed for ingenting, og det betyder, at der er tonsvis af smukke gåture at tage på. Desuden har øen en spændende historie, og det kan man naturligvis også dykke ned i, når man nu er på besøg.

Hvad spiser man på Cypern?
Cypern er et selvstændigt land med en lang og indviklet historie, som i høj grad hænger sammen med både Grækenland og Tyrkiet. I daglig tale snakker man om ”den græske del” og ”den tyrkiske del” af øen, så det er naturligvis også disse køkkener, du kan smage på netop her. Det vil sige, at du skal se frem til tzatziki og feta i lange baner. Også kebab og lam i alle afskygninger kan du få på øen, og derudover er der naturligvis skønne vine til. Du kan altså roligt pakke din fineste og letteste sommerkjole og et par skønne sandaler fra eksempelvis Shoe The Bear, som du kan finde hos Blossom.dk og gøre dig klar til lange, skønne sommeraftener. Med smukke omgivelser, skøn mad og lækker vin, kan det umuligt gå galt, og du vil uden tvivl også kaste din kærlighed på kærlighedsgudindens paradis.