Kronprinsen indvier Campus Bornholm
Foto: Berit Hvassum

31. MAJ 2018 • 15:31 • AF MIE MØLBAK

Kronprinsen indvier Campus Bornholm

Bornholm får kongeligt besøg, når kronprins Frederik indvier den nye campusbygning onsdag den 13. juni.

– Det er en stor ære og glæde for os at kunne vise Kronprinsen vores nye campusbygning. Indvielsen markerer finalen på et ambitiøst projekt, som vi har lagt rigtig mange kræfter i. Ikke mindst vil det være til stor glæde og motivation for alle vores elever og medarbejdere, at Hans Kongelige Højhed deltager i den festlige begivenhed og fejrer dagen med os, udtaler campusdirektør Mads Kofod i en pressemeddelelse.

– Indvielsen af Campus Bornholm er uden tvivl en milepæl i Bornholms historie og starten på et nyt kapitel, hvor vi har de bedste forudsætninger for at styrke uddannelsesmiljøet til gavn for hele øens vækst og lokalsamfund, udtaler Campus Bornholms nye bestyrelsesformand, Laust Joen Jakobsen.

– Kronprinsens deltagelse understreger, hvor stor en begivenhed indvielsen af Campus Bornholm er. Jeg glæder mig meget til at være med til festlighederne sammen med elever, medarbejdere og ikke mindst i selskab af Kronprinsen. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre start på mit nye job, udtaler kommende campusdirektør Inge Prip.

Den nye campusbygning manifesterer den fysiske sammenlægning af øens uddannelser i en kombination, som aldrig er set før i Danmark. Byggeriet, som skal huse 1900 elever, studerende og medarbejdere, er blevet til takket være en stor donation fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.