Heidi i Nexø måske ”Danmarks sødeste kassedame”
Heidi Elfstrøm

12. MAR 2018 • 11:00 • AF ELISABETH KROGH

Heidi i Nexø måske ”Danmarks sødeste kassedame”

Et smil, en sød bemærkning og god service kan gøre dagen endnu bedre eller være med til at løfte humøret på indkøbsturen.

Det ved Lidl-medarbejder Heidi Elfstrøm i Lidl i Nexø, og derfor er hun nomineret til Hjemmets ”Danmarks sødeste kassedame”-pris 2018, fortæller indkøbskæden i en pressemeddelelse.

Heidi Elfstrøm er servicemedarbejder i Lidl i Nexø og er blandt andet blevet indstillet til prisen for at give en service langt ud over, hvad man kan forvente. Hun er en af fem finalister udvalgt af over 1.400 nominerede servicemedarbejdere fra dagligvarebutikker rundt omkring i landet.

– Ej, hvor er det vildt! Og hvor er det skønt, at kunderne har sagt sådan nogle gode ting om mig. Jeg synes, vi har de sødeste kunder her i butikken, og jeg er glad for, at det er gensidigt. Jeg bliver helt rørt bare ved tanken, siger Heidi Elfstrøm om nomineringen.

Prisen uddeles af Ugebladet Hjemmet og afgøres ved hjælp af kundernes stemmer. Kunderne kan stemme på deres favorit fra i dag og frem til den 26. marts. Ud over titlen er der også en check på 10.000 kroner samt gaver fra Hjemmet på spil til vinderen.