'Nye statsjob' for tredje gang: Man kan godt blive en smule træt
Foto: Jens-Erik Larsen

17. JAN 2018 • 13:56 • AF TOMMY KAAS

'Nye statsjob' for tredje gang: Man kan godt blive en smule træt

– Så er det vist tredje gang, vi får arbejdspladserne hos Skat præsenteret som nye tal.

Borgmester Winni Grosbøll (S) er tilfreds med, at regeringen agter at sende statslige arbejdspladser til Bornholm, men at man igen bruger oprustningen på skattekontoret i Rønne som "nye tal", undrer borgmesteren.

Bornholms Tidende kan onsdag eftermiddag afsløre, at af de 25 såkaldt nye statslige arbejdspladser til Bornholm, der er en del af regeringens plan "Bedre Balance II", blev de 18 meldt ud for lang tid siden.

– Jeg troede faktisk, at de arbejdspladser allerede var i gang med at blive implementeret, men det er de så ikke, kan jeg forstå, siger Winni Grosbøll.

– At vi får de samme arbejdspladser for tredje gang, det kan man godt blive en lille smule træt af, lyder det fra borgmesteren.

Til gengæld glæder hun sig over, at Rønne får tilført syv arbejdspladser, når Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings callcenter rykker til Bornholm.

Man har allerede en del af jobsupport i Rønne, og det har været Bornholms Regionskommune, der har foreslået, at man samlede de to arbejdspladser til en enhed, fortæller Winni Grosbøll.

– Det glæder mig, at de har fulgt vores forslag, siger hun.